Ahlman Poolcenter AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med pooler och pooltillbehör, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ahlman Poolcenter AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Ahlman Poolcenter AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1967-03-14 så skapades Ahlman Poolcenter AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Ahlman Poolcenter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1975-01-01

556109-0407 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är Ahlman Poolcenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ahlman Poolcenter AB så går det att nå dem via telefon på 040-293741 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ahlman Poolcenter AB är Gustafsson, Mats Jörgen Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Agneta Elisabet som är född 1960 och har titeln Suppleant, Åberg, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Revisor, Caroline Åberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .