Victor Sales Audiovision Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall sälja konsumtionskapitalvaror och bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Victor Sales Audiovision Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Victor Sales Audiovision Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1963-11-26 så skapades Victor Sales Audiovision Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Victor Sales Audiovision Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Victor Sales Audiovision Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1975-01-01

556090-1463 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lomma.

Just nu är Victor Sales Audiovision Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Victor Sales Audiovision Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-294048 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Victor Sales Audiovision Aktiebolag är Viktor, Kent Paul som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Viktor, Kerstin Anita som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sundberg, Carl Krister som är född 1959 och har titeln Revisor, Persson, Mats Fredrik som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ekonomikonsult i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .