Ekonomiprodukter, Trygve Lundin Aktiebolag

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter Ekonomiprodukter, Trygve Lundin Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Ekonomiprodukter, Trygve Lundin Aktiebolag i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Ekonomiprodukter, Trygve Lundin Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1963-09-12 så har Ekonomiprodukter, Trygve Lundin Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Ekonomiprodukter, Trygve Lundin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Ekonomiprodukter, Trygve Lundin Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Järng. 35, 234 35, Lomma. Vi ni istället prata med Ekonomiprodukter, Trygve Lundin Aktiebolag så kan ni göra det på 070-9409917.

Bolaget skall driva import och export samt agenturverksamhet med elektroartiklar samt bedriva import, export samt försäljning av företrädesvis jordbrukstekniska- och kemiska produkter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lundin, Bengt Gustaf Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Barbro Elizabeth Desirée som är född 1954 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Ekonomiprodukter, Trygve Lundin Aktiebolag har 556089-0484 som sitt organisationsnummer.