Skogs- och Markbyrån Åke Sjöström Aktiebolag

Skåne län

Information

Skogs- och Markbyrån Åke Sjöström Aktiebolag är ett företag som finns i Lomma. I Skogs- och Markbyrån Åke Sjöström Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjöström, Sven Åke som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Pirkko Liisa som är född 1935 och har titeln Suppleant, Henningsson, Rolf Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, HABA Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skogs- och Markbyrån Åke Sjöström Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Skogs- och Markbyrån Åke Sjöström Aktiebolag på telefon 046-292130.

Bolaget skall bedriva konsultationer rörande fastighetsvärdering och skogsvård, samt att uppföda och försälja avels- och boskapsdjur och därmed förenlig verksamheter. I bolagets rörelse skall även ingå jakt-och researrangemang.

Idag är Skogs- och Markbyrån Åke Sjöström Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Skogs- och Markbyrån Åke Sjöström Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Skogs- och Markbyrån Åke Sjöström Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Skogs- och Markbyrån Åke Sjöström Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1970-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skogs- och Markbyrån Åke Sjöström Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Skogs- och Markbyrån Åke Sjöström Aktiebolag har 556086-3325 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.