Dinter Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Dinter Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. Dinter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Dinter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556081-5176.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-180640 alternativt besöka eller skicka post till Dinter Aktiebolag på följande adress HÅKANSTORPSVÄGEN 48, 212 29, Malmö.

Dinter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-10-26.

I Dinter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Wahlberg, Peter Sven-Johan som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultation inom IT, ekonomi och juridik. Bolaget skall också äga och förvalta fastigheter, fast egendom och värdehandlingar samt bedriva agenturverksamhet och annan därmed förenlig verksamget.