Autoexec Data AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Autoexec Data AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Autoexec Data AB är ett av dem. Statusen för Autoexec Data AB är att Bolaget är aktivt.

Autoexec Data AB är ett Aktiebolag och skapades 1960-02-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Autoexec Data AB ska trivas.

Autoexec Data AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av dataprodukter, konsultverksamhet inom dataområdet, förvaltning av fast och lös egendom samt förvaltning av värdepapper jämte därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Autoexec Data AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Autoexec Data AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Autoexec Data AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8224544.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Autoexec Data AB är Svensson, Per Ola Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ingrid Lisbeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Autoexec Data AB har 556071-0906 som sitt organisationsnummer.