Martin Tre Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva sätteriverksamhet och därmed förenlig verksamhet inom den grafiska branschen samt att förvalta och hyra ut fastigheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Martin Tre Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Martin Tre Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1946-03-18 så skapades Martin Tre Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556047-0626 är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är Martin Tre Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Martin Tre Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-86850 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jörnvi, Martin Inge Firman tecknas i förening av -Jörnvi Rettmark, Ingrid Maria -Jörnvi, Martin Inge

Följande personer är på något sätt aktiva inom Martin Tre Aktiebolag är Jörnvi, Martin Inge som är född 1932 och har titeln VD, Jörnvi, Martin Inge som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Jörnvi Rettmark, Ingrid Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jörnvi, Lars Martin som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jörnvi, Gerty Lisbeth som är född 1935 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln RevisorRESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .