Bergsten & Hansson AB

Skåne län

Information

Bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning och försäljning av charkuteriprodukter, agenturverksamhet inom livsmedelssektorn, ekonomiska och tekniska konsultationer, bedriva coaching och utbildning inom managementfrågor och personutvecklingsfrågor, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bergsten & Hansson AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Bergsten & Hansson AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1945-05-30 så skapades Bergsten & Hansson AB och verksamheten är har F-skattsedel Bergsten & Hansson AB har haft det sedan 2007-10-11.

Bergsten & Hansson AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-11

556045-4422 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är Bergsten & Hansson AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bergsten & Hansson AB så går det att nå dem via telefon på 070-4807697 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bergsten & Hansson AB är Hansson Bergsten, Susanne Ulrika som är född 1968 och har titeln VD, Hansson Bergsten, Susanne Ulrika som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Leif Gerry som är född 1952 och har titeln Suppleant, Otto, Hans Peter Wilhelm som är född 1959 och har titeln Revisor, Revikonsult Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .