Ingenjörsfirman G. Dahlqvist Aktiebolag

Skåne län

Information

Ingenjörsfirman G. Dahlqvist Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Ingenjörsfirman G. Dahlqvist Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ingenjörsfirman G. Dahlqvist Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Ingenjörsfirman G. Dahlqvist Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1942-05-13. Men sedan 1980-01-01 så har Ingenjörsfirman G. Dahlqvist Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Industrig. 25, 234 35, Lomma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ingenjörsfirman G. Dahlqvist Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-411400.

Lomma arbetar för att verksamheter som Ingenjörsfirman G. Dahlqvist Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ingenjörsfirman G. Dahlqvist Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall idka försäljning av fläktar och ventilationsmateriel, installera ventilationsanläggningar samt driva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ingenjörsfirman G. Dahlqvist Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Dahlqvist, Jan Gunnar.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ingenjörsfirman G. Dahlqvist Aktiebolag och det är följande personer, Dahlqvist, Jan Gunnar som är född 1949 och har titeln VD, Dahlqvist, Jan Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Agneta Christina som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Vera som är född 1916 och har titeln Suppleant, Pedersen, Eva Christin som är född 1952 och har titeln Revisor, Abakus Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ingenjörsfirman G. Dahlqvist Aktiebolag är 556041-2610.