KåKå Aktiebolag

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter KåKå Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar KåKå Aktiebolag i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

KåKå Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1927-02-16 så har KåKå Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är KåKå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med KåKå Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kastanjev. 17, 234 35, Lomma. Vi ni istället prata med KåKå Aktiebolag så kan ni göra det på 040-6419500.

Bolaget skall bedriva tillverkning och föresäljning inom livsmedelsbranschen.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olsson, Lars Johan Anders som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Svensson, Ulf Thore som är född 1965 och har titeln VD, Svensson, Ulf Thore som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Unneberg, Jörn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Lars Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Asker, Hans Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantGustafsson, Gun-Inger Elisabeth som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Liodden, Halvor som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sögaard, Niels Stig som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESVoll, Jone som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESÅkerman, Nils Erik Marcus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantUllén, Lena Charlotta som är född 1959 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorPaulsson, Lars Niklas som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Liodden, Halvor -Olsson, Lars Johan Anders -Svensson, Ulf Thore -Unneberg, Jörn -Voll, Jone eller en av dem i förening med -Andersson, Lars Erik -Sögaard, Niels Stig Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

KåKå Aktiebolag har 556025-6199 som sitt organisationsnummer.