Lomma Fönsterhantverk

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och Lomma Fönsterhantverk är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Lomma Fönsterhantverk är ett av dem. Statusen för Lomma Fönsterhantverk är att Bolaget är aktivt.

Lomma Fönsterhantverk är ett Enskild firma och skapades 1995-01-12. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Lomma Fönsterhantverk ska trivas.

Lomma Fönsterhantverk är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Modellsnickeri, försäljning och tillverkning av träsaker såsom leksaker.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lomma Fönsterhantverk är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-23.

Idag är Lomma Fönsterhantverk och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Lomma Fönsterhantverk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-410273.

.

De som är på något sätt har med Lomma Fönsterhantverk är Jönsson, Lars Jonny som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lomma Fönsterhantverk har 550916-XXXX som sitt organisationsnummer.