LT-Personalutveckling

Skåne län

Information

Konsultverksamhet inom pa-området. search & selection: executive search, annonserad rekrytering och urval, personbedömning, teamanalys. organisationsutveckling: kompletensinventering, ledarskapsutveckling, organisationsanalyser, motivationsprogram. karriärutveckling: utbildning av chefer inför avvecklingsprocesser, outplacement för grupper och individer. inom dessa områden kommer jag att bedrivakonsultverksamhet, till företag och organisationer i näringslivet och den offentliga sektorn.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LT-Personalutveckling vars bolagstyp är Enskild firma.

I Lomma så är LT-Personalutveckling ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1995-04-27 så skapades LT-Personalutveckling och bolaget är har ej F-skattsedel.

550805-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Lomma.

Just nu är LT-Personalutveckling och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med LT-Personalutveckling så går det att nå dem via telefon på 040-124340 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom LT-Personalutveckling är Tynell, Lars Axel som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .