PELC - PROFESSIONAL ENGLISH LANGUAGE CONSULTANTS

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och PELC - PROFESSIONAL ENGLISH LANGUAGE CONSULTANTS är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och PELC - PROFESSIONAL ENGLISH LANGUAGE CONSULTANTS är ett av dem. Statusen för PELC - PROFESSIONAL ENGLISH LANGUAGE CONSULTANTS är att Bolaget är aktivt.

PELC - PROFESSIONAL ENGLISH LANGUAGE CONSULTANTS är ett Enskild firma och skapades 1989-08-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som PELC - PROFESSIONAL ENGLISH LANGUAGE CONSULTANTS ska trivas.

PELC - PROFESSIONAL ENGLISH LANGUAGE CONSULTANTS är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-10-12. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Engelsk undervisningsverksamhet samt översätt- ningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PELC - PROFESSIONAL ENGLISH LANGUAGE CONSULTANTS är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är PELC - PROFESSIONAL ENGLISH LANGUAGE CONSULTANTS och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med PELC - PROFESSIONAL ENGLISH LANGUAGE CONSULTANTS så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-416466.

.

De som är på något sätt har med PELC - PROFESSIONAL ENGLISH LANGUAGE CONSULTANTS är Holmes, John som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, Holmes, Boel Marie som är född 1950 och har titeln Prokurist, .

PELC - PROFESSIONAL ENGLISH LANGUAGE CONSULTANTS har 550607-XXXX som sitt organisationsnummer.