KriMeta

Skåne län

Information

520212-XXXX är organisationsnummer för företaget KriMeta. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KriMeta är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som KriMeta finns i.

KriMeta har varit registrerat sedan 1999-07-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KriMeta så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

KriMeta är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för KriMeta är följande:

Vill ni komma i kontakt med KriMeta så kan ni göra det på telefon genom 040-182082 eller genom brev på följande adress:

Inköp av kläder från de europeiska länderna och i viss ut- sträcking också från Asien. Försäljning av kläder i Sverige. Inköp och försäljning av hud och fotvårdsprodukter. Konsult- verksamhet inom hud och fotvård. Handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med KriMeta och det är Nilsson, Ingrid Margareta som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,