CIM Norge A/S, filial Sverige

Skåne län

Information

CIM Norge A/S, filial Sverige hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där CIM Norge A/S, filial Sverige finns. I Lomma så finns det många olika Filial och i Skåne län så finns det ännu fler Filial. CIM Norge A/S, filial Sverige tillhör bolagstypen Filial och företaget har F-skatt vilket CIM Norge A/S, filial Sverige har haft sedan 2005-01-20. CIM Norge A/S, filial Sverige har funnits sedan och 2005-01-20 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till CIM Norge A/S, filial Sverige så kan ni göra det genom att skicka er post till Åldermansg. 10, 227 64, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5275800.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

CIM Norge A/S, filial Sverige har idag 516403-6351 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Ombler, Sture John är den som för stunden ansvarar för CIM Norge A/S, filial Sverige

Filialen ska bedriva import, export och försäljning av ventiler till rörläggarbranschen.

I CIM Norge A/S, filial Sverige så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ombler, Sture John som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Erlandsson, Mona Ann-Helene som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Andersson, Dan Tomas som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .