Redovisningsservice Doris Andersson

Skåne län

Information

Redovisningsservice Doris Andersson är en verksamhet som finns i Lomma. I Redovisningsservice Doris Andersson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Doris Ingegerd som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Redovisningsservice Doris Andersson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Redovisningsservice Doris Andersson på telefon 046-293882.

Konsultverksamhet inom bokföring, redovisning och ekonomiskrådgivning.

Idag är Redovisningsservice Doris Andersson av bolagstypen Enskild firma.

Redovisningsservice Doris Andersson är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Redovisningsservice Doris Andersson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Redovisningsservice Doris Andersson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Redovisningsservice Doris Andersson så är det följande:

Redovisningsservice Doris Andersson har 490130-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.