LOMMA LACKERINGAR, J. KARLSSON

Skåne län

Information

LOMMA LACKERINGAR, J. KARLSSON är en verksamhet som finns i Lomma. I LOMMA LACKERINGAR, J. KARLSSON finns det lite olika personer som är förknippade och det är KARLSSON, JAN LENNART VALFRID som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med LOMMA LACKERINGAR, J. KARLSSON så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå LOMMA LACKERINGAR, J. KARLSSON på telefon 040-411900.

Bil- och industrilackering

Idag är LOMMA LACKERINGAR, J. KARLSSON av bolagstypen Enskild firma.

LOMMA LACKERINGAR, J. KARLSSON är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

LOMMA LACKERINGAR, J. KARLSSON innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och LOMMA LACKERINGAR, J. KARLSSON är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LOMMA LACKERINGAR, J. KARLSSON så är det följande:

LOMMA LACKERINGAR, J. KARLSSON har 481216-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.