Kenneth Köhlin Konsultverksamhet

Skåne län

Information

470704-XXXX är organisationsnummer för företaget Kenneth Köhlin Konsultverksamhet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kenneth Köhlin Konsultverksamhet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som Kenneth Köhlin Konsultverksamhet finns i.

Kenneth Köhlin Konsultverksamhet har varit registrerat sedan 1999-02-09 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kenneth Köhlin Konsultverksamhet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Kenneth Köhlin Konsultverksamhet är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Kenneth Köhlin Konsultverksamhet är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kenneth Köhlin Konsultverksamhet så kan ni göra det på telefon genom 040-414356 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom ledningsutveckling.

Det finns olika personer som har en koppling med Kenneth Köhlin Konsultverksamhet och det är Köhlin, Kenneth Harald Christer som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,