HMH Hettvätt Med Högtryck

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och HMH Hettvätt Med Högtryck är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och HMH Hettvätt Med Högtryck är ett av dem. Statusen för HMH Hettvätt Med Högtryck är att Bolaget är aktivt.

HMH Hettvätt Med Högtryck är ett Enskild firma och skapades 1998-03-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som HMH Hettvätt Med Högtryck ska trivas.

HMH Hettvätt Med Högtryck är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tvätt av markiser och fasadskyltar etc. Sanering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HMH Hettvätt Med Högtryck är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är HMH Hettvätt Med Högtryck och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med HMH Hettvätt Med Högtryck så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-295533.

.

De som är på något sätt har med HMH Hettvätt Med Högtryck är Welinder, Leif Per-Jörgen som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

HMH Hettvätt Med Högtryck har 470420-XXXX som sitt organisationsnummer.