Design Ulla Dunmar - Arkitektur

Skåne län

Information

Design Ulla Dunmar - Arkitektur är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Design Ulla Dunmar - Arkitektur finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Design Ulla Dunmar - Arkitektur är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Design Ulla Dunmar - Arkitektur som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-07-03. Men sedan 1998-01-01 så har Design Ulla Dunmar - Arkitektur varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Design Ulla Dunmar - Arkitektur så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-139271.

Lomma arbetar för att verksamheter som Design Ulla Dunmar - Arkitektur ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Design Ulla Dunmar - Arkitektur. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Konsultverksamhet inom inredningsbranschen. Inredningsarkitektuppdrag. Formgivning av främst möbler och textilmönster. Framställning av konst konsthantverk.

Firmatecknare för Design Ulla Dunmar - Arkitektur är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Design Ulla Dunmar - Arkitektur och det är följande personer, Dunmar, Ulla Kerstin Maria som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Design Ulla Dunmar - Arkitektur är 470227-XXXX.