LC Klimatkontroll

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Enskild firma som heter LC Klimatkontroll. Det finns flera företag som liknar LC Klimatkontroll i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

LC Klimatkontroll är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-05-17 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2007-06-04 så har LC Klimatkontroll varit registrerat och sedan 2007-05-17 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är LC Klimatkontroll och det finns fler företag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med LC Klimatkontroll så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med LC Klimatkontroll så kan ni göra det på 046-292995.

Värmefotografering och värmeanalys av småhus ur energi, köp sälj och ur renoveringssynpunkt. rådgivning och produkt tjänsteutveckling inom området försäljning uthyrning av energibesparingsprodukter tillverkning och försäljning av trä produkter rådgivning inom ide och affärsutveckling försäljning av startpaket från idé till företagsstart

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Persson, Lars Göran Rolf som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

LC Klimatkontroll har 460916-XXXX som sitt organisationsnummer.