KREDIT & FINANSKONSULTING, BENNY JÖNSSON

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Enskild firma som heter KREDIT & FINANSKONSULTING, BENNY JÖNSSON. Det finns flera verksamheter som liknar KREDIT & FINANSKONSULTING, BENNY JÖNSSON i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

KREDIT & FINANSKONSULTING, BENNY JÖNSSON är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1988-05-11 så har KREDIT & FINANSKONSULTING, BENNY JÖNSSON varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är KREDIT & FINANSKONSULTING, BENNY JÖNSSON och det finns fler verksamheter som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med KREDIT & FINANSKONSULTING, BENNY JÖNSSON så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med KREDIT & FINANSKONSULTING, BENNY JÖNSSON så kan ni göra det på .

Konsultverksamhet inom kreditering och finansiering.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag JÖNSSON, SVEN-ERIK BENNI som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

KREDIT & FINANSKONSULTING, BENNY JÖNSSON har 451202-XXXX som sitt organisationsnummer.