Berth Nilsson ek rådgivnings o-bouppteckningsfirma

Skåne län

Information

450112-XXXX är organisationsnummer för bolaget Berth Nilsson ek rådgivnings o-bouppteckningsfirma. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Berth Nilsson ek rådgivnings o-bouppteckningsfirma är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som Berth Nilsson ek rådgivnings o-bouppteckningsfirma finns i.

Berth Nilsson ek rådgivnings o-bouppteckningsfirma har varit registrerat sedan 2001-12-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Berth Nilsson ek rådgivnings o-bouppteckningsfirma så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-14.

Berth Nilsson ek rådgivnings o-bouppteckningsfirma är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Berth Nilsson ek rådgivnings o-bouppteckningsfirma är följande:

Vill ni komma i kontakt med Berth Nilsson ek rådgivnings o-bouppteckningsfirma så kan ni göra det på telefon genom 070-3276449 eller genom brev på följande adress:

Att utföra deklarationer och bouppteckningar, ge placeringsråd åt privatpersoner samt fungera som ekonomisk rådgivare åt småföretagare.

Det finns olika personer som har en koppling med Berth Nilsson ek rådgivnings o-bouppteckningsfirma och det är Nilsson, Bert Ingmar som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,