Lomma Beach Bad & Fritid

Skåne län

Information

450111-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lomma Beach Bad & Fritid. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lomma Beach Bad & Fritid är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som Lomma Beach Bad & Fritid finns i.

Lomma Beach Bad & Fritid har varit registrerat sedan 2003-01-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lomma Beach Bad & Fritid så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-28.

Lomma Beach Bad & Fritid är och det finns flera verksamheter i Lomma som också är .

Firmatecknare för Lomma Beach Bad & Fritid är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lomma Beach Bad & Fritid så kan ni göra det på telefon genom 040-411515 eller genom brev på följande adress:

Strandservice, P-platser, minigolf, boule, lekplats, dansbana, spel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lomma Beach Bad & Fritid och det är Kamph, Rosie Marianne som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,