HERNEMYR VVS KONSULT

Skåne län

Information

441231-XXXX är organisationsnummer för verksamheten HERNEMYR VVS KONSULT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HERNEMYR VVS KONSULT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som HERNEMYR VVS KONSULT finns i.

HERNEMYR VVS KONSULT har varit registrerat sedan 1993-03-31 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HERNEMYR VVS KONSULT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

HERNEMYR VVS KONSULT är och det finns flera verksamheter i Lomma som också är .

Firmatecknare för HERNEMYR VVS KONSULT är följande:

Vill ni komma i kontakt med HERNEMYR VVS KONSULT så kan ni göra det på telefon genom 040-404060 eller genom brev på följande adress:

Konsult inom vvs-branchen, handel med vvs-artiklar samt vvs-installationer.

Det finns olika personer som har en koppling med HERNEMYR VVS KONSULT och det är Hernemyr, Bo Olle Christer som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,