Bia Bergs Interiör Agentur

Skåne län

Information

Bia Bergs Interiör Agentur hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Bia Bergs Interiör Agentur finns. I Lomma så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Bia Bergs Interiör Agentur tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bia Bergs Interiör Agentur har haft sedan 1996-01-01. Bia Bergs Interiör Agentur har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bia Bergs Interiör Agentur så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-294790.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Bia Bergs Interiör Agentur har idag 440822-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bia Bergs Interiör Agentur

Försäljning av interiörprodukter till bygg-, färg-, golv-, el-, möbler-, present- och VVS-handeln. Handel och försäljning av centraldammsugare.

I Bia Bergs Interiör Agentur så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berg, Åke Per Axel som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .