MGROVERPARTS

Skåne län

Information

MGROVERPARTS är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som MGROVERPARTS finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

MGROVERPARTS är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2010-01-01.

MGROVERPARTS som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-05-06. Men sedan 2009-11-19 så har MGROVERPARTS varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MGROVERPARTS så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0703-547181.

Lomma arbetar för att företag som MGROVERPARTS ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för MGROVERPARTS. Det finns flera företag i Skåne län.

Förarutbildning. Kursverksamhet och konsultarbete inom förarutbildning. Bilförsäljning, reservdelar, import och export av bilar. Konsultverksamhet såsom utbildning om bilar, reparationer och reservdelshantering. Import och export av bilar, biltillbehör och bilreservdelar.

Firmatecknare för MGROVERPARTS är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MGROVERPARTS och det är följande personer, Nilsson, Jan Tommy som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för MGROVERPARTS är 440414-XXXX.