BOKFÖRINGSBYRÅN I BJÄRRED GUN-BRITT OHLSSON

Skåne län

Information

BOKFÖRINGSBYRÅN I BJÄRRED GUN-BRITT OHLSSON är ett bolag som finns i Lomma. I BOKFÖRINGSBYRÅN I BJÄRRED GUN-BRITT OHLSSON finns det lite olika personer som är förknippade och det är OLSSON, EVA GUN-BRITT MARGARETA som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med BOKFÖRINGSBYRÅN I BJÄRRED GUN-BRITT OHLSSON så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BOKFÖRINGSBYRÅN I BJÄRRED GUN-BRITT OHLSSON på telefon 040-155570.

Bokförings- och redovisningsbyrå.

Idag är BOKFÖRINGSBYRÅN I BJÄRRED GUN-BRITT OHLSSON av bolagstypen Enskild firma.

BOKFÖRINGSBYRÅN I BJÄRRED GUN-BRITT OHLSSON är ett av många bolag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BOKFÖRINGSBYRÅN I BJÄRRED GUN-BRITT OHLSSON innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och BOKFÖRINGSBYRÅN I BJÄRRED GUN-BRITT OHLSSON är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BOKFÖRINGSBYRÅN I BJÄRRED GUN-BRITT OHLSSON så är det följande:

BOKFÖRINGSBYRÅN I BJÄRRED GUN-BRITT OHLSSON har 440106-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.