MÄKLARFIRMA CHRISTINA LARSSON

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och MÄKLARFIRMA CHRISTINA LARSSON är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MÄKLARFIRMA CHRISTINA LARSSON är ett av dem. Statusen för MÄKLARFIRMA CHRISTINA LARSSON är att Bolaget är aktivt.

MÄKLARFIRMA CHRISTINA LARSSON är ett Enskild firma och skapades 1979-06-18. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MÄKLARFIRMA CHRISTINA LARSSON ska trivas.

MÄKLARFIRMA CHRISTINA LARSSON är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fastighetsförmedling

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MÄKLARFIRMA CHRISTINA LARSSON är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är MÄKLARFIRMA CHRISTINA LARSSON och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med MÄKLARFIRMA CHRISTINA LARSSON så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-292203.

.

De som är på något sätt har med MÄKLARFIRMA CHRISTINA LARSSON är LARSSON, CHRISTINA MARIA som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MÄKLARFIRMA CHRISTINA LARSSON har 430512-XXXX som sitt organisationsnummer.