Utvecklingspunkten i Bjärred

Skåne län

Information

Utvecklingspunkten i Bjärred är ett av många bolag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Utvecklingspunkten i Bjärred finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Utvecklingspunkten i Bjärred är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-03-02.

Utvecklingspunkten i Bjärred som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-01-17. Men sedan 2001-03-02 så har Utvecklingspunkten i Bjärred varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Utvecklingspunkten i Bjärred så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-705880.

Lomma arbetar för att bolag som Utvecklingspunkten i Bjärred ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Utvecklingspunkten i Bjärred. Det finns flera bolag i Skåne län.

Bedriva utbildningar och övning inom strålskydd kärnkraft och beredskap mot stora olyckor i samhället. Bedriva verksamhet inom konsekvenser av kärnkraftolyckor i det forna Sovjet.

Firmatecknare för Utvecklingspunkten i Bjärred är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Utvecklingspunkten i Bjärred och det är följande personer, Jonsson, Karl Björn som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Utvecklingspunkten i Bjärred är 420419-XXXX.