BILGROSSISTEN I BJÄRRED, STIG LARSSON

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och BILGROSSISTEN I BJÄRRED, STIG LARSSON är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och BILGROSSISTEN I BJÄRRED, STIG LARSSON är ett av dem. Statusen för BILGROSSISTEN I BJÄRRED, STIG LARSSON är att Bolaget är aktivt.

BILGROSSISTEN I BJÄRRED, STIG LARSSON är ett Enskild firma och skapades 1986-11-20. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som BILGROSSISTEN I BJÄRRED, STIG LARSSON ska trivas.

BILGROSSISTEN I BJÄRRED, STIG LARSSON är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av bensin, biltillbehör, kioskvaror, begagnade bilar samt bilverkstadsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BILGROSSISTEN I BJÄRRED, STIG LARSSON är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är BILGROSSISTEN I BJÄRRED, STIG LARSSON och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med BILGROSSISTEN I BJÄRRED, STIG LARSSON så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-291007.

.

De som är på något sätt har med BILGROSSISTEN I BJÄRRED, STIG LARSSON är LARSSON, STIG HELGE som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BILGROSSISTEN I BJÄRRED, STIG LARSSON har 411015-XXXX som sitt organisationsnummer.