C G Olofsson Konsult

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och C G Olofsson Konsult är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och C G Olofsson Konsult är ett av dem. Statusen för C G Olofsson Konsult är att Bolaget är aktivt.

C G Olofsson Konsult är ett Enskild firma och skapades 2000-12-06. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som C G Olofsson Konsult ska trivas.

C G Olofsson Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-12-14. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom it såsom projektledning, utveckling av affärssystem, organisation och utredningar huvudsakligen inom it-strategier, ekonomisystem.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C G Olofsson Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-02.

Idag är C G Olofsson Konsult och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med C G Olofsson Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med C G Olofsson Konsult är Olofsson, Carl Gustaf Einar som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

C G Olofsson Konsult har 410614-XXXX som sitt organisationsnummer.