KB Packing konsult

Skåne län

Information

401009-XXXX är organisationsnummer för bolaget KB Packing konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KB Packing konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som KB Packing konsult finns i.

KB Packing konsult har varit registrerat sedan 2006-02-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för KB Packing konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-10.

KB Packing konsult är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för KB Packing konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med KB Packing konsult så kan ni göra det på telefon genom 040-412007 eller genom brev på följande adress:

Konsult och systemlösningar inom främst förpackningsmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med KB Packing konsult och det är Bergström, Karl Erik som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,