IA Creations of Moment

Skåne län

Information

400722-XXXX är organisationsnummer för bolaget IA Creations of Moment. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IA Creations of Moment är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som IA Creations of Moment finns i.

IA Creations of Moment har varit registrerat sedan 2006-10-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för IA Creations of Moment så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-24.

IA Creations of Moment är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för IA Creations of Moment är följande:

Vill ni komma i kontakt med IA Creations of Moment så kan ni göra det på telefon genom 046-292961 eller genom brev på följande adress:

Företaget skall arbeta med personlig utveckling och personalvård genom individuell coaching, seminarier, föreläsningar, handledning, utbildning samt vara verksamt inom kultursektorn med teater, film,musik och underhållning.

Det finns olika personer som har en koppling med IA Creations of Moment och det är Gustafsson, Kerstin Elisabet som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,