Kerstin Möttus Personalutveckling

Skåne län

Information

400421-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kerstin Möttus Personalutveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kerstin Möttus Personalutveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som Kerstin Möttus Personalutveckling finns i.

Kerstin Möttus Personalutveckling har varit registrerat sedan 2005-10-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kerstin Möttus Personalutveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-10.

Kerstin Möttus Personalutveckling är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Kerstin Möttus Personalutveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kerstin Möttus Personalutveckling så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultationer inom urval, rerytering samt utbildning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kerstin Möttus Personalutveckling och det är Möttus, Kerstin Margareta som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,