Säljmera-Hans Svensson

Skåne län

Information

Säljmera-Hans Svensson är ett företag som finns i Lomma. I Säljmera-Hans Svensson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Hans Henrik som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, Svensson, Christina Elisabet som är född 1944 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med Säljmera-Hans Svensson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Säljmera-Hans Svensson på telefon 046-291912.

Marketing. Försäljning av tjänster såsom sponsorpaket, konfe- renser kongresser, musikupplevelser-vårfester julfester för företag. Rådgivning.

Idag är Säljmera-Hans Svensson av bolagstypen Enskild firma.

Säljmera-Hans Svensson är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Säljmera-Hans Svensson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-11-06 och Säljmera-Hans Svensson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Säljmera-Hans Svensson så är det följande:

Säljmera-Hans Svensson har 400312-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.