HANÖKERAMIK

Skåne län

Information

390714-XXXX är organisationsnummer för företaget HANÖKERAMIK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HANÖKERAMIK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som HANÖKERAMIK finns i.

HANÖKERAMIK har varit registrerat sedan 1982-11-08 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HANÖKERAMIK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

HANÖKERAMIK är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för HANÖKERAMIK är följande:

Vill ni komma i kontakt med HANÖKERAMIK så kan ni göra det på telefon genom 046-291360 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av keramiska produkter. Utbildning och undervisning i keramiskt hantverk samt publikationsverksamhet inom området.

Det finns olika personer som har en koppling med HANÖKERAMIK och det är Hagberg, Bo Lennart som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,