HANS PERSSON PHARMACEUTICAL CONSULTING

Skåne län

Information

390526-XXXX är organisationsnummer för företaget HANS PERSSON PHARMACEUTICAL CONSULTING. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HANS PERSSON PHARMACEUTICAL CONSULTING är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som HANS PERSSON PHARMACEUTICAL CONSULTING finns i.

HANS PERSSON PHARMACEUTICAL CONSULTING har varit registrerat sedan 1987-12-22 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HANS PERSSON PHARMACEUTICAL CONSULTING så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

HANS PERSSON PHARMACEUTICAL CONSULTING är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för HANS PERSSON PHARMACEUTICAL CONSULTING är följande:

Vill ni komma i kontakt med HANS PERSSON PHARMACEUTICAL CONSULTING så kan ni göra det på telefon genom 046-292542 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom läkemedelsindustriområdet avseende utbildnings- och organisationsfrågor samt ekonomiskt-tekniska utredningar.

Det finns olika personer som har en koppling med HANS PERSSON PHARMACEUTICAL CONSULTING och det är PERSSON, HANS ESBJÖRN som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma, Persson, Mia Christiane som är född 1940 och har titeln Prokurist,