BENGTSSONS HANDELSTRÄDGÅRD, LOMMA

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lomma och BENGTSSONS HANDELSTRÄDGÅRD, LOMMA är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och BENGTSSONS HANDELSTRÄDGÅRD, LOMMA är ett av dem. Statusen för BENGTSSONS HANDELSTRÄDGÅRD, LOMMA är att Bolaget är aktivt.

BENGTSSONS HANDELSTRÄDGÅRD, LOMMA är ett Enskild firma och skapades 1977-08-18. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som BENGTSSONS HANDELSTRÄDGÅRD, LOMMA ska trivas.

BENGTSSONS HANDELSTRÄDGÅRD, LOMMA är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med trädgårdsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BENGTSSONS HANDELSTRÄDGÅRD, LOMMA är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är BENGTSSONS HANDELSTRÄDGÅRD, LOMMA och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med BENGTSSONS HANDELSTRÄDGÅRD, LOMMA så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-412111.

.

De som är på något sätt har med BENGTSSONS HANDELSTRÄDGÅRD, LOMMA är BENGTSSON, PER GUNNAR som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BENGTSSONS HANDELSTRÄDGÅRD, LOMMA har 381027-XXXX som sitt organisationsnummer.