ELITE TEKNIK, LENNART ALMSTRÖM

Skåne län

Information

ELITE TEKNIK, LENNART ALMSTRÖM hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där ELITE TEKNIK, LENNART ALMSTRÖM finns. I Lomma så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. ELITE TEKNIK, LENNART ALMSTRÖM tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. ELITE TEKNIK, LENNART ALMSTRÖM har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ELITE TEKNIK, LENNART ALMSTRÖM så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-293055.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

ELITE TEKNIK, LENNART ALMSTRÖM har idag 350722-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ELITE TEKNIK, LENNART ALMSTRÖM

Renovering av sport-, veteran- och tävlingsbilar. försäljning av reservdelar, tillbehör och förnö- denheter med anknytning till branschen.

I ELITE TEKNIK, LENNART ALMSTRÖM så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är ALMSTRÖM, LEIF KARL LENNART som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, .