Gösta Larsson Byggteknik

Skåne län

Information

330223-XXXX är organisationsnummer för bolaget Gösta Larsson Byggteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gösta Larsson Byggteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lomma som är den kommunen som Gösta Larsson Byggteknik finns i.

Gösta Larsson Byggteknik har varit registrerat sedan 1999-01-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gösta Larsson Byggteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Gösta Larsson Byggteknik är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för Gösta Larsson Byggteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gösta Larsson Byggteknik så kan ni göra det på telefon genom 046-291824 eller genom brev på följande adress:

Rådgivning i byggtekniska frågor. Utredningar, konstrukions- förslag och statiska beräkningar till såväl ny som ombyggnader av hus och industrier.

Det finns olika personer som har en koppling med Gösta Larsson Byggteknik och det är Larsson, Gösta Olof som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,