Kolon Landskap och Arkitektur Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lomma och Kolon Landskap och Arkitektur Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kolon Landskap och Arkitektur Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Kolon Landskap och Arkitektur Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Kolon Landskap och Arkitektur Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-04-18. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kolon Landskap och Arkitektur Handelsbolag ska trivas.

Kolon Landskap och Arkitektur Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Allt förekommande teoretiskt och praktiskt arbete som rör landskapsarkitekt, arkitektur och design.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kolon Landskap och Arkitektur Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03.

Idag är Kolon Landskap och Arkitektur Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Kolon Landskap och Arkitektur Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-464551.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Kolon Landskap och Arkitektur Handelsbolag är Svensson, Bo Per Erik som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Svensson, Jitka som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Kolon Landskap och Arkitektur Handelsbolag har 969726-5081 som sitt organisationsnummer.