Bonani consulting Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Lomma och Bonani consulting Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bonani consulting Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Bonani consulting Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Bonani consulting Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2007-03-07. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bonani consulting Kommanditbolag ska trivas.

I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Förmedling av bostäder i utlandet. Service, snickeri samt måleriarbeten på fastigheter. Förvaltning av hyresfastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bonani consulting Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-05-21.

Idag är Bonani consulting Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Bonani consulting Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6444517.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Bonani consulting Kommanditbolag är Magnusson, Lars-Åke Einar Helmuth som är född 1956 och har titeln Komplementär, Lemon, Michael som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES, .

Bonani consulting Kommanditbolag har 969725-3996 som sitt organisationsnummer.