Dreams Giftshop Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lomma och Dreams Giftshop Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Dreams Giftshop Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Dreams Giftshop Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Dreams Giftshop Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-12-12. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Dreams Giftshop Handelsbolag ska trivas.

Dreams Giftshop Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Butikshandel, försäljning av presentartiklar och heminredning i butik och via internet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dreams Giftshop Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01.

Idag är Dreams Giftshop Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Dreams Giftshop Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-128581.

Jenny Fransson.

De som är på något sätt har med Dreams Giftshop Handelsbolag är Fransson, Helén Jenny Elise som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Fransson, Per Arne som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Dreams Giftshop Handelsbolag har 969723-4277 som sitt organisationsnummer.