PA Unik Behandling & Konsult Handelsbolag

Skåne län

Information

969721-9104 är organisationsnummer för företaget PA Unik Behandling & Konsult Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PA Unik Behandling & Konsult Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lomma som är den kommunen som PA Unik Behandling & Konsult Handelsbolag finns i.

PA Unik Behandling & Konsult Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-10-05 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för PA Unik Behandling & Konsult Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-19.

PA Unik Behandling & Konsult Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för PA Unik Behandling & Konsult Handelsbolag är följande:
Bolaget tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med PA Unik Behandling & Konsult Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 040-6304699 eller genom brev på följande adress:
Nobelv. 147, 212 15, Malmö

Utförande av tjänster inom området massagebehandlingar, handel med ergonomiska produkter, konsultverksamhet inom området skönhet och hälsa samt därmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PA Unik Behandling & Konsult Handelsbolag och det är Bendzovski, Aliki som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Bendzovski, Peter Peco som är född 1955 och har titeln Bolagsman,