Alberta EventCentrum Handelsbolag

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Handelsbolag som heter Alberta EventCentrum Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Alberta EventCentrum Handelsbolag i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2006-05-09 så har Alberta EventCentrum Handelsbolag varit registrerat. Idag är Alberta EventCentrum Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Alberta EventCentrum Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till SALVIAVÄGEN 9, 237 37, Bjärred. Vi ni istället prata med Alberta EventCentrum Handelsbolag så kan ni göra det på 070-7237869.

Underhållningskonsulter som skräddarsyr kompletta event (mat, dukning, teknik, underhållning) inom artistisk och musikalisk underhållningsverksamhet. Samt konsultrådgivning för artister och musiker för att sälja och publicera sina alster, dvs kontakt mot förlag och skivbolag.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Axelsson, Line Eva Gisela som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Rickard, Helén Marike Bengtsdotter som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen .

Alberta EventCentrum Handelsbolag har 969718-8291 som sitt organisationsnummer.