ECO-Beach Lomma Trade Handelsbolag

Skåne län

Information

ECO-Beach Lomma Trade Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där ECO-Beach Lomma Trade Handelsbolag finns. I Lomma så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. ECO-Beach Lomma Trade Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. ECO-Beach Lomma Trade Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till ECO-Beach Lomma Trade Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Plogristegången 1G, 234 37, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-410100.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

ECO-Beach Lomma Trade Handelsbolag har idag 969717-4697 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Olsson, Tord Ivar är den som för stunden ansvarar för ECO-Beach Lomma Trade Handelsbolag

Restaurang och butiksverksamhet såsom ett minilivs med försäljning av dagligvaror, tidningar, tobak och vanliga strandartiklar.

I ECO-Beach Lomma Trade Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Tord Ivar som är född 1933 och har titeln Bolagsman, Panyasiri, Chanchira som är född 1977 och har titeln Bolagsman, .