Forsman & Forsman Projekt Kommanditbolag

Skåne län

Information

Forsman & Forsman Projekt Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Lomma. I Forsman & Forsman Projekt Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forsman, Jan Olof som är född 1947 och har titeln Komplementär, Forsman, Carl Erik Oskar som är född 1981 och har titeln Kommanditdelägare, Forsman, Fredrik Olof Åke som är född 1974 och har titeln Kommanditdelägare, Forsman, Lill som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare, Forsman, Per Erik Magnus som är född 1977 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Forsman & Forsman Projekt Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Forsman & Forsman Projekt Kommanditbolag på telefon 070-6293215.

Bokförlagsverksamhet, företagskonsultation, handel med värdepapper samt handel och förvaltning av veteran-, sportbilar och antikviteter.

Idag är Forsman & Forsman Projekt Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Forsman & Forsman Projekt Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Forsman & Forsman Projekt Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-30 och Forsman & Forsman Projekt Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-04-06.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Forsman & Forsman Projekt Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Forsman & Forsman Projekt Kommanditbolag har 969712-9618 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.