Handelsbolaget Sjöquist och Kroon

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lomma och Handelsbolaget Sjöquist och Kroon är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolaget Sjöquist och Kroon är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Sjöquist och Kroon är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Sjöquist och Kroon är ett Handelsbolag och skapades 2005-03-29. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolaget Sjöquist och Kroon ska trivas.

Handelsbolaget Sjöquist och Kroon är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-03. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Jordbruk, avel med hästar, uthyrning av stallplats och handel med foder och andra hästrelaterade artiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Sjöquist och Kroon är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-03.

Idag är Handelsbolaget Sjöquist och Kroon och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Sjöquist och Kroon så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-2111275.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Sjöquist och Kroon är Kroon, Per Axel som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Sjöqvist, Gabrielle Elisabet som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Sjöquist och Kroon har 969709-4564 som sitt organisationsnummer.