New Living Direct i Lomma Handelsbolag

Skåne län

Information

969707-8476 är organisationsnummer för bolaget New Living Direct i Lomma Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som New Living Direct i Lomma Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lomma som är den kommunen som New Living Direct i Lomma Handelsbolag finns i.

New Living Direct i Lomma Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-01-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för New Living Direct i Lomma Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-03.

New Living Direct i Lomma Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lomma som också är .

Firmatecknare för New Living Direct i Lomma Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med New Living Direct i Lomma Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2171381 eller genom brev på följande adress:
Kaptensg. 6, 234 31, Lomma

Detaljhandel och försäljning av trädgårds och inrednings- artiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med New Living Direct i Lomma Handelsbolag och det är Frank, Per Johan som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Lochner Frank, Lucille som är född 1968 och har titeln Bolagsman,